marionj.se © 2012                    

 

 

Ridläger 2-dagars

 

Välkommen på läger i vacker miljö med träning och roligheter för dig och din häst.

 

Deltagarlista:

Mathilde Tinglum                        Simon Gustafsson
Ida Haglund-Larsson                    Ida Ljungström

Maj-Alva Fransson                      Tilda Larsson

Alva Niklasson

 

Utrustningslista: Här är en del bra saker att ta med till lägret:
1. Sovkläder. Övernattningen är sovsal, i våningssäng eller tältsäng. Medtag egen sovsäck och kudde alternativt täcke, kudde, lakan.
2. Kläder för alla väder. Vi kommer ha aktiviteter ute oavsett sol eller regn. Allt från regnkläder och varma kläder till badkläder och handduk är bra att ha. Ridkläder och skor samt vanliga kläder.
3.  Mat och utrustning till din häst samt vattenhink.
4. All mat, dryck, fika, mellanmål ingår men ta med om du vill ha tex godis, dricka, chips.
5. Egen Vattenflaska.

6. Tandborste mm såklart!

 

Uppstallning: Alla blir tilldelade varsin box. Strö (halm) ingår. Om några hästar inte fungerar att ha brevid varandra kan vi behöva flytta om. Vi har tillgång till hagar som vi kan dela av och göra till rasthagar att turas om att använda. OBS! Släpp inte ihop några hästar som inte känner varandra sedan tidigare! 

 

Försäkring och olycksfall: Alla lägerdeltagare är försäkrade genom marionj.se via kundförsäkring hos Länsförsäkringar. Vi rekommenderar ändå att ni har en personförsäkring. Hästarna deltar på egen risk och vi rekommenderar att hästen är försäkrad. Vi har "jour" hos veterinären på Salsbro stuteri om olyckan skulle vara framme.

 

Schema och tider: Kommer som egen länk här på hemsidan när det närmar sig. Vi kommer börja ca 15.30 första dagen och avslutar runt 18.00 dag två.Vägbeskrivning: Platsen är Lindhult, Hallsbergs ridklubb i Östansjö.

Vägbeskrivning från Hallsbergs ridklubbs hemsida:

 från E20: Vid avfart 106 sväng in på av-/påfarten till väg 50 i riktning mot Jönköping/Askersund/Hallsberg V, kör 3,4 km, sväng av höger mot Östansjö, Sväng vänster in på Hallsbergsvägen i riktning mot Östansjö, kör 618 m, Sväng vänster vid pizzeria upp på Bredslättsgatan- kör ca 2 km.

Från söder på väg 50 : Ta av-/påfart och kör höger i riktning mot Östansjö/Hallsberg, Sväng vänster in på Hallsbergsvägen i riktning mot Östansjö, kör 878 m. Sväng vänster vid Pizzeria upp på Bredslättsgatan-kör ca 2 km.

 Om du känner dig osäker på vägen kontakta Marion.

Parkering: Sker i en gräshage - vi visar er till rätta på plats!. Det är bra om ni ställer kvar transporten och har den som sadelkammare och foderrum under lägret. Vi vill hålla stallet fritt från både utrustning och foder ur säkerhetssynpunkt. 

Slutbetalning: Innan lägret börjar. 550 kr på konto (personkonto Handelsbanken clear 6582 konto 696 403 498), via swich till 070-415 41 61 eller betala kontant när ni anländer -  1050 kr hela summan för er som är med på träningslägret. Önskas kvitto så säg gärna till innan så är det utskrivet och klart när ni kommer.  

 

RIDLÄGERREGLER:

* I stallet bor hästarna så här råder lugn och ro.

* Inga prylar eller hästmat i stallgången. Använd gärna transporten som sadel- och foderkammare samt hängarna på boxarna.

* Mocka och sopa vid behov, så vi håller fint till hästarna. Att din häst mår bra är ditt ansvar.

* Över gårdsplanen bär hö i påsar för att slippa spill. Vid spill kratta efter dig.

* Vid all hästhantering ha rejäla skor på fötterna - foppatofflor och liknande är inte tillåtet vid hästhantering. Vid all ridning hjälm och säkerhetsväst.

* Ingen får rida från gården ensam eller utan att meddela Marion eller Emma.

* Behandla de andra ridlägerdeltagarna som du själv vill bli behandlad. Hjälp varandra.

* Morgon- och kvällsfodrar gör vi samtidigt.

* Kl 23 ska det vara släckt i sovsalen. Det går bra att prata tyst men respektera de som vill sova.Varmt välkomna till MarionJ.se på ridläger med din häst/ponny!         

Hälsar Marion, Emma och Andreas.

 

 

 

 

 

_______________________________________________

 

_______________________________________________

 

Godkänd för F-skatt

 

marionj.se - Linneberg Vretstorp - 070-415 41 61 - marionj.se@live.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För mer information om ridlägren kontakta Marion

på 070-4154161 eller marionj.se@live.se